Общи условия за ползване

Тук се съдържат Общите условия, съгласно които Мобакс ООД предоставя услуги на потребителите си посредством интернет магазин за акесоари за мобилни телефони и таблети по цени на едро www.mobax.bg/sklad.Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на уеб страниците на www.mobax.bg/sklad или чрез заплащане ползването на платени услуги предлагани от нас Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Правила за използване на сайта

"Мобакс" ООД (наричан по-долу "Доставчик"), като разпоредител с този интернет сайт www.mobax.bg/sklad, Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу "Сайт") само за лична употреба, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

Доставка

 Доставката на стоките, поръчани от www.mobax.bg/sklad, се извършва на територията на България на посочения от Вас адрес в срок от 24 часа .

- Доставката е безплатна, ако сумата на поръчаните продукти е над 100 лв. без ДДС или 120 лв. с ДДС. При поръчки на по-малка стойност доставката струва 5 лв. с ДДС.

- В случай, че на клиента е издадена фактура, куриерските разходи за връщането на подписаното й копие до адреса на доставчика са за сметка на клиента

Доставката се осъществява в границите на Република България, независимо от броя на стоките, които сте закупили. Посочените цени на стоките и услугите са крайни с включен ДДС. Доставката се осъществява до посочен от Вас „адрес за доставка“.

Доставката на закупената от www.mobax.bg/sklad стока се извършва от куриер до 24 часа след като наш служител се свърже с вас за потвърждение, освен за определени населени места, които се обслужват по график от куриерската фирма. Поръчки направени до 15:00 часа в работен ден се обработват на същия ден. Тези, които са направени след 15:00 часа в работен ден, се обработват на следващия работен ден. Поръчки не се обработват и доставки не се извършват в неделя и през официални празници. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Плащане

 Плащането се извършва:

 1) В брой при получавaне на стоката, т.нар. "наложен платеж";

 2) С дебитна/кредитна карта.

 3) По банков път на посочената в сайта банкова сметка, а именно:

IBAN: BG40UNCR70001521493626
BIC: UNCRBGSF, Уникредит Булбанк.

В полза на Мобакс ООД. За основание се посочва номера на поръчката

Права и отговорности на страните

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции вкл. търговски и целеви. Задълженията на www.mobax.bg/sklad по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти и нищо в този Сайт не може да ги промени. Също така Mobax.bg/sklad не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този Сайт. Mobax.bg/sklad има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели , като mobax.bg/sklad не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти.

Ограничение на отговорността

Mobax.bg/sklad, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включая, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този Сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо www.mobax.bg/sklad за възможност да възникнат такива вреди. В случай, че в следствие на използването на този Сайт, или материали от него, от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация ВИЕ поемате цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

Информация от потребителите

Mobax.bg/sklad не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до www.mobax.bg/sklad с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Mobax.bg/sklad използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти. С регистрирането си в сайта, клиента дава съгласието си да получава информационни бюлетини от Mobax.bg/sklad. Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или разпространяваме по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.

Промяна на цени на стоки

Мobax.bg/sklad има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.mobax.bg/sklad има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП www.mobax.bg/sklad е длъжен да Ви предоставя свободно следната информация:

- Името и адреса си: "Мобакс" ООД, гр. Варна, ул. Иван Срацимир 2А.

- Основните характеристики на стоките са изписани в страницата за представяне на всеки продукт.

- Цената на стоките е крайна, с включено ДДС.

- Посочената цена е за цвета на стоката, изобразен на главната снимка. При желание за различен цвят може да има разлика в цената.

- Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Отказ от стоката

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24 часа от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатените от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребители сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

При връщане на продукта, към него трябва да е приложена товарителницата от куриера и/или отпечатано системното съобщение за потвърждаване на поръчката.

Ако състоянието, в което ни връщате продукта не отговаря на посочените условия, Mobax.bg/sklad си запазва правото да Ви го върне обратно, като разходите за доставка ще са за ваша сметка, а сумата, с която сте го закупили, става невъзстановима.

Сумата за възстановяване за закупената стока се превежда на посочена от вас банкова сметка, след приемане на пратката от наша страна и след като се уверим в нейната цялост и оригинален търговски вид.

Ако искате да се възползвате от възможността да върнете дадена стока, моля първо да ни уведомите, като ни изпратите съобщение с номера на вашата поръчка и причината за връщане.

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Гаранционни условия

Гаранционните условия удостоверяват правото на гаранция за закупените от Mobax.bg/sklad батерии за мобилни телефони и таблети, usb кабели, зарядни устройства, хендсфрита, карти памет и стойки за автомобил. Същата е 6 месеца за всички физически и юридически лица.

Гаранцията е валидна само за територията на Република България. Срокът на гаранцията спира да тече през времето, необходимо за поправката на продукта. Гаранцията се ползва само от отбелязания собственик. За стока, доставена от куриер, условията на гаранцията се считат за приети, ако няма възражения, отправени в седемдневен срок.

Гаранционната рекламация може да бъде предявена на търговския адрес на "Мобакс ООД" - гр.Варна, ул. Иван Срацимир 2А. Разходите за куриер са за сметка на купувача. Гаранционното обслужване се извършва срещу предоставяне от страна на клиента на валидна оригинална гаранционна карта с нанесен сериен номер, надлежно попълнена, подписана и подпечатана от представител на Mobax.bg/sklad и писмено подробно описание на проблема.

Задължение на клиента е при доставката, след покупка, на даден продукт да провери дали е налице гаранционна карта в пратката и ако такава липсва веднага, максимум до 2 часа, да информира Mobax.bg/sklad на тел: 0988977708 или на е-мейл: mobax.bg@gmail.com

Условия, при които не се признава гаранцията:

Липса на гаранционна карта или невалидност на документите, а именно несъвпадение, нечетимост или липса на сериен номер на продукта, датата на покупката, данните на клиента и други свързани.

Нарушение на целостта, заличаване, изтриване, нечетимост или липса на етикета на производителя или гаранционните етикети на продукта.

Всички случаи на повреди, причинени от неправилна употреба, удар, неправилно съхранение, заливане с течност, опити за поправка от неупълномощени лица, зареждане с неоригинални зарядни устройства или други външни въздействия в противоречие с изискванията на производителя.

Mobax.bg/sklad препоръчва внимателно да прочетете Общите условия, преди да използвате нашата уеб страница. Използвайки www.mobax.bg/sklad се допуска, че приемате и сте съгласни с тези Общи условия. Ако не приемате тези условия, моля не използвайте www.mobax.bg/sklad.

Общи

Mobax.bg/sklad може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикация. През известен интервал от време ние ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за вас.

Данни за контакт: тел. 0892788344, email: mobilni.aksesoari@gmail.com. Управители: тел. 0899993334, 0898406080, email: info@mobax.bg